Inici

Ha finalitzat la 4a IEARN LATINA

Els dies 8, 9 i 10 de Juliol de 2019 ha tingut lloc a Asunción (Paraguay) la 4a trobada iEARN Pangea. Organitzada pels centres iEARN Llatina (Orillas, Argentina i Catalunya) ha comptat amb la participació d'uns 70 assistents de 12 paísos llatins: Brasil, México, Paraguay, Uruguay, Argentina, Colòmbia, Perú, Puerto Rico, Costa Rica, Guatemala, Estats Units i Catalunya. Hi van participar també com a ponents, Ramon Iriarte d'UNESCO Xile i la viceministra d'educació de Paraguay.


iEARN Pangea hi ha participat amb la presentació d'una plenària sobre el projecte "Us ho expliquem", com exemple de projecte global i també amb dos tallers, un sobre la utilització de blogs en els projectes i l'altre sobre la nostra experiència amb el projecte "Diccionario afectivo". A la plenària sobre el projecte "Us ho expliquem" vam comptar amb la participació via Zoom de Toni Casserras i una mestra i dues alumnes de l'escola Minguella de Badalona.

A la sessió inaugural es va projectar una salutació en vídeo del nostre president d'honor, Narcís Vives, molt aplaudit per tots els assistents.

A la web de la trobada hi trobareu: