Inici

Programa Adobe Youth Voices

Adobe Youth Voices, programa benèfic global de la fundació Adobe, dóna poder als joves per utilitzar la tecnologia, explorar i expressar les seves perspectives sobre temes que els impacten a ells i a les seves comunitats.

A través d'Adobe Youth Voices i amb la col·laboració iEARN-Pangea, joves d'entre 13 i 18 anys han creat vídeos, animacions, composicions fotogràfiques, presentacions, música i altres elements convincents que contribueixen a "fer sentir la veu" dels joves sobre temes essencials i inspiren noves solucions a problemes persistents. Es tracta de "crear amb una finalitat".

Aquests són alguns dels vídeos realitzats pels alumnes després de la formació que han seguit els seus professors durant el curs 2014-2015:

Amb Adobe Youth Voices, els participants creen treballs de gran impacte per compartir-lo amb un públic local i global, a més de construir valuoses habilitats i competències que els obriran portes per al seu èxit en un futur proper.

Des del 2006,  més de 76.000 joves de més de 45 països s'han compromès amb els programes d’Adobe Youth Voices per desenvolupar contingut original i provocatiu sobre violència domèstica, desgast mediambiental, l'impacte de la guerra i altres temes. Els resultats solen donen lloc a transformacions, ja que els joves creen unes habilitats de comunicació i col·laboració valuosos i una creativitat essencial per tenir èxit en l'economia global competitiva d'avui dia.

A la vegada, els educadors d'Adobe Youth Voices han participat en una xarxa global en què tenen l'oportunitat d'exposar i compartir els projectes creats pels joves, inclosos vídeos, documentals, periodisme fotogràfic, animacions, llocs web i multimèdia .

En el projecte d'Adobe Youth Voices els alumnes d'ESO o Batxillerat han de realitzar un vídeo expressant allò que els preocupa del seu entorn: el medi ambient, la pobresa, la repartició de riquesa, les desigualtats, el bullying. 

Si voleu conèixer les participacions d’anys anterior al programa AYV podeu visitar el lloc Essencials AYV o bé al Youtube al canal de AYV