DESIGNED BY JOOMLA2YOU
3 ESTACIONS  

Mapa dels nostres projectes

Moodle Projectes

Inscripció als Projectes

Inscripció

Recull eines i apps

Escenaris geolocalitzats

Qr Sites

Històric Projectes

Moodle Formació

Inici

Jornada de projectes telemàtics a Reus

Us convidem a participar a la Jornada de presentació de projectes telemàtics a la Seu de la UOC a Reus el proper dissabte 19 de setembre.

En aquesta jornada es presentaran alguns dels projectestelemàtics cooperatius que ofereix actualmentadreçats a diferents etapes educatives. Es durà a terme una presentació participativa, durant la qual els assistents podreu fer servir els vostres dispositius mòbils o ordinadors portàtils per interactuar amb els ponents, que ens presentaran alguns projectes i les eines TIC que s’hi fan servir i que podeu integrar fàcilment a les vostres aules.

Aquesta activitat s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

L’activitat tindrà lloc el dia 19 de setembre de 10.00 h a 13.00 h a la seu de la UOC a Reus (c. de l’Escorxador, s/n), amb descans per esmorzar, a càrrec dels organitzadors. L’assistència és lliure i gratuïta, però cal que empleneu aquest formulari.

Subscripció Butlletí mensual

Mediateca

iEARN Internacional

iEARN Latina

Pangea

Som membres de...

Instagram

 

Llicència

Aquesta obra està subjecta a una
Llicència de Creative Commons.